Tuesday, April 6, 2010

GOSSIP GOSSIP ARTIS JEPUN 1

OMG~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MICHISHIGE SAYUMI ~!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adaaaa Adaaaaaaaaaaaa hmmm xnkla ckp kesian diaaa........waaaaa aku x sangka yg dia pun ada gak.........terkejut aku lihat dia.....masa aku tgk blog dia....dia tunjukkan rupa sebenar dia............tpi muka dia masih cantik lagi........waaaaaaaaaa Michishige Sayumi Kau sama ngan aku ada wakakakaakakakaka apalaaaa..xpeee dia kan kerja jadi penyanyi dapat gaji boleh gi rawatan muka kan????

haha nasib sama sama malang wakakaa usagi peace~!!!!!!



Woi aku bukan nk kutuk artis ni yeeee......aku minat dia jeeeee saje je letak okay?? macam kago Ai ekekekeekek kago Ai kan Sexyyy Cuteee Cantik Lawaaaa.......


Tgk Kago ai nye Gambar Wuahahahahaha






aduh gambar kago ai byk cantik cantik ermmm malas la upload kat blog setakat gambar ni je aku leh upload









0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More