Monday, February 28, 2011

Budak sekolah gila seks!?apa ini?!! Bisnes ke!? (click di sini)

Hai semua.....

dah tekan ke link ini?
ish ish ish ish kamu semua ni otak kotor betul....
sayaaa tahuuu orang tekan link ini hanya orang otak otak kotor sahaja hehehe jangan terasa.

saya nak ceritakan kisah di Youtube...
Ramai orang nak membuat Bisnes sanggup upload video lucah skit...dan membuat ayat tarikkan video untuk semua supaya tengok....dan ingin jual barang...sepertiii.......alat-alat untuk membesarkan zakar laaah payudara laaaa krim seks laaa pils seks laaa....kalau iye pon nak menyiaga takkan lah tak de cara lain kot....ini upload sebanyak2 video melayu seks kat youtube tuuh.....buat maluuu sahaja......kpada pakcik pakcik abg abg kakak kakak kee....saya minta maaf cakapan saya macam ini.....tetapi upload video ini boleh merosakkan akhlak remaja zaman sekarang.dari segi internet video menyebabkan remaja kite sekarang yang iaitu *GILA SEKS*.banyak lagi cara lain untuk promosi barang...carilah 1video...dan edit atau pon tempah orang yang mahir mereka 1 video...kalau xmampu...cuba tanya internet.internet itu semuanya ada....tanya je"How i want Edit my video"dekat google...tanya sahaja....apa-apa sahaja....jika Video seks dekat youtube itu sooo soooo bebas sangat dlm youtube walaupun nak buat promosi....saya tahu....saya budak2 gi dah tahu pasal ini....saya tahu gak bisnes...sbb...all my family ni orang bisnes....tapi...kalau nak jual barang barang untuk orang dah kawin pon...kalau iye pon buat lah Private video untuk 18 ke atas...ini budak sebaya saya pon boleh tengok tauu....dah dah dah.....Oyes....kalau nak nyiaga cara jahat jahat pooon POlis Hacker ada....dia leh tgk di mana kamu WUAHAHAHA...!! jangan main-main.ini bukan zaman penjajah bukan zaman logam, zaman perak...ini dah zaman moden dah nii...sedar laa....

0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More