Tuesday, March 8, 2011

Aku berazam nak meningkatkan markah ujian

waa aku nak belajar sungguh-sungguh...aku target Perdangangan lulus sebab cita-cita aku nak jadi bisnes girl.....aku target pendidikan seni....sebab nak jadi bisnes girl kene ada inovatif....aku target mathematic lulus sebab bisnes girl byk mengira......target bahasa melayu sekali......haa ada 1 jee aku x suka nih Science...adoiiiiii.........aku xtau nak buat science dalam bahasa melayu atau enggeris.....ibu ayah aku suruh buat dalam bahasa enggeris bagus....nanti masa depan senang belajar luar negara bahagian sciece pun senang.....tetapi itulaah...cikgu aku bagi nota dalam bahasa melayu.....aku dah terbiasa buat dalam bahasa enggeris...macam mana niii???patut ke buat dalam Bahasa melayu atau bahasa enggeris ADOIiiii payah tol!


aku ni memang bab bab markah ujian aku memang buat aku stress sebab itu aku buat blog dah macam diary nak luahkan perasaan WAHAHAHA.....lantak aku laah tak malu bgitau kat blog pasal ujian...tapi aku akan buktikan.....

0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More