Tuesday, March 8, 2011

Ujian amat menyedihkan lagii...

UWAAAAA Ujian niiih.......EISH!!!!! xpelah ujian 1 jee...dah lah ujian dua lama lagi bulan mei barulah ujian .......ujian 2...selalunyaa setiap bulan mestiiii ada ujian...tiba hari ni AIK??bulan 5 baru ujian yang ke-2??waaa byk subjek tuuh camna tuuh.......oyeee.....aku nak nasihatkan kamu semua yang masih bersekolah lagi.....Yang Collage ke Universiti aku xdpt tolong....oyee dengan dah kerja sekali....Dulu aku ada seorang kawan...Nama Dia R...aku kawan dengan dia ujian aku sentiasa gagal....tetiba aku xkawan dengan dia time december 2010 lepas,aku kawan dengan dia sejak sekolah rendah lagi...dari darjah 1....tetiba jee hubungan kawanbaik selama ini pisah...masalah Hal sekecik puun dia jadi besar~aku sedih sangat,kawanbaik sendiri selama ni...sanggup ckp kawan dia yg rapat tu perkataan...'gila,bodoh,tak de otak,perangai bodoh'kata orang dia sendiri tuh....lps masuk tahun 2011 aku dapat seorang kawan yang rapat sekali....diaorang itu bukan orang melayu....kawan rapat aku mcm 1Malaysia HAHAHA....kwn aku rapat 1 cina 1 india 1 Iban.....diaorg je rapat dengan aku baik dan x suka mencarut kata buruk-buruk kat orang...aku rasa bersyukur sangat...ingatkan aku dah xde kawan...iyelaah aku ni pendiam kat kelas...tetiba tahun 2011....aku dapat kawan yang ngam....diaorg pandai2...sejak aku dapat kawan dengan diaorang....markah aku tak seteruk macam dulu puun....banyak E.....sekarang markah aku makin meningkat......


Kepada semua:ada kawan boleh membawa merosot ada kawan boleh bawa kejayaan.....pilih-pilih lah yang anda suka....

sebab apa??sebab klau kite kawan budak berjaya...kite leh terikut contoh dia...
kalau kawan dengan budak x berjaya.....nanti kite pon terikut contoh xberjaya...

personiliti seseorang itu macam Virus tauu...jangan main-main......macam aku baca dalam buku usahawan dan motivasi diri.....hehehe aku saje baca buku ini sebab cita-cita aku nak jadi Bisnes Girl....and aku baca buku ini puun untuk tolong ibu ayah ...oyee nanti aku akan upload Video aku sendiri dalam blog ini....aku akan tunjuk apa yang aku jual...aku jual....Beg,Baju,Assesori tau...Not upload gambar....The Videooo VIDEooo Videooo soo Subcribe me!! u will see me Who am i....

0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More