Sunday, April 24, 2011

Tak sempat nak bagi hadiah istimewa kerana...


























Aku x sempat nak bagi hadiah kat semua kawan iaitu CD....dulu aku edit video dgn guna gambar ni air mata aku mesti keluar terkeluar sambil tu edit...dulu betapa aku sayangnyaa semua kawan aku niii.........hmmmmm
aku masatu dah mcm-mcm idea aku nak buat macam mana nak edit dgn istimewa untuk kwn aku semua niii......tetapi 1 kawan nii panas baran...pasal kakak dia punya pasal....aku xtao apa...aku nak call tanya kot time tuuh.....tetiba lak dia marah aku....sampai hati Btol...pasal kakak dia nye pasal aku lak yg kene pastuh kata xnk kawan.........eeeeee time tuh aku menangis sambil tuu tutup bantal kat muka dan nangis kuat2.....dah lah kawan dari sekolah rendah dari darjah 1......sampai akhir kawan form 3......eeeeee tahu tak aku susah nak lupakaan...ya allah hai....ada hikmahh keee ujian keee bala ke apa T^T........hmmmm..aku xnk tunjuk sape budak tuuu dlm byk2 gambar2 niii.....korang tengok lah dalam blog aku ni banyak pasal kawan aku tulis macam berpisah dengan GF/BF jee...haaaaa apa maksud kejadian macam ni!!!!

0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More